Goedkope taxatie voor hypotheek

Goedkope taxatie voor hypotheek

Als u op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare manier om de taxatie te krijgen die nodig is voor uw hypotheek, dan bent u bij Woning Taxatie Twente op de juiste plek. Wij bieden snelle en nauwkeurige taxaties die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Met onze goedkope taxatie voor hypotheek ontvangt u een uitgebreid taxatierapport dat door alle banken en verzekeraars geaccepteerd wordt. Neem direct contact op om uw goedkope taxatie voor hypotheek aan te vragen!

spoedtaxatie

Taxatie voor hypotheek: tarieven

Wilt u een goedkope taxatie om een hypotheek aan te vragen? Bij Woning Taxatie Twente betaalt u nooit teveel voor uw woning taxatie. De kosten zijn afhankelijk van onder andere de oppervlakte en het type woning. In onderstaande tabel vindt u onze tarieven; dit is inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

Gevalideerd taxatierapport: 

Zonder verbouwing

tot 100 m2

€ 795

van 100 – 200 m2  

€ 845

Appartementsrecht

+ € 50

In verhuurde staat

+ € 100

Na verbouwing

+ € 100

NWWI gecertificeerde taxateurs 

Een goedkope taxatie vraagt u altijd aan bij een erkende taxateur. Ons team van ervaren professionals is aangesloten bij het NWWI, waardoor de taxaties aansluiten bij de huidige normen. Bovendien worden onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers als valide gezien, dus u kunt gerust zijn in de wetenschap dat uw woningtaxatie in goede handen is. Meer weten, of direct uw goedkope taxatie voor hypotheek aanvragen? Neem gerust contact op met Woning Taxatie Twente!

spoedtaxatie

Taxatie voor hypotheekaanvraag

Wanneer u een hypotheek gaat aanvragen, heeft u een geldige taxatie nodig. Op basis hiervan bepaalt de geldverstrekker namelijk hoeveel geld u mag lenen. Een taxatie begint met een bezoek van de taxateur aan uw woning. Tijdens dit bezoek worden aantekeningen gemaakt over de staat en kenmerken van de. De taxateur zal ook informatie verzamelen uit openbare registers om te bepalen wat andere soortgelijke eigendommen onlangs hebben verkocht in het gebied. Deze gegevens worden allemaal gebruikt om een geschatte marktwaarde te creëren. Woning Taxatie Twente heeft jarenlange ervaring op de Twentse woningmarkt, en kan u daarom ook snel voorzien van een goedkope taxatie voor een hypotheek!

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.