Woning Taxatie Almelo
woning taxatie

Heeft u besloten een woning te kopen in Almelo, en wilt u daarom een taxatie Almelo ontvangen? Woning Taxatie Twente helpt u snel en gemakkelijk aan een gevalideerde taxatie in Almelo. Binnen 3 dagen ontvangt u een helder en onderbouwd taxatierapport van uw woning. Kennis en ervaring zijn onmisbaar bij het taxeren van woningen; gelukkig hebben wij al jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in en om Almelo.

NWWI Taxatie in Almelo

Een woning taxatie in Almelo kan alleen door erkende, gecertificeerde partijen uitgevoerd worden. De taxateurs bij Woning Taxatie Twente zijn allemaal NWWI-gecertificeerde Register Makelaar Register Taxateurs (RM-RT). Hierdoor kunt u onze taxatie in Almelo gebruiken voor allerlei verschillende aanvragen bij banken, verzekeraars en de Belastingdienst:

  • Financiering woning
  • NWWI-taxatie
  • Taxatie bij scheiding
  • Taxatie bij verbouwing
  • In verhuurde staat

Waardebepaling en taxatie Almelo: wat is het verschil? 

Wanneer u op zoek gaat naar een taxatie in Almelo, komt u vast ook de term waardebepaling tegen. In beide gevallen gaat het om het bepalen van de woningwaarde, maar toch zit er een wezenlijk verschil tussen de twee. Een waardebepaling is een inschatting van de marktwaarde door een makelaar. Deze inschatting kan als basis genomen worden voor het bepalen van de vraagprijs van een woning. Een taxatie is een stuk uitgebreider, en bovendien is het een officieel bindend document. Dat is een waardebepaling niet. Bij een taxatie in Almelo wordt namelijk gekeken naar veel verschillende interne factoren (staat, onderhoud, ligging) en externe factoren (ontwikkelingen woningmarkt). Doordat onze taxaties Almelo door het NWWI gevalideerd zijn, worden deze ook door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Woning Taxatie Twente helpt u graag aan een waardebepaling of taxatie in Almelo. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Tarieven taxatie Almelo

Gevalideerd taxatierapport:  Zonder verbouwing
tot 100 m2 € 795
van 100 – 200 m2   845
Appartementsrecht + € 50
In verhuurde staat + € 100
Na verbouwing + € 100

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

woning taxatie

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.