Woning Taxatie Hengelo
woning taxatie

Wat is een taxatie Hengelo?

Een taxatierapport is een officieel bindend document dat vooral gebruikt wordt bij het aanvragen van een hypotheek. De taxatie bevat gegevens over de woningwaarde, maar bijvoorbeeld ook over de staat van de woning en juridische kenmerken. Bovendien worden er foto’s van de woning in meegenomen. Het is belangrijk om een taxatie Hengelo uit te laten voeren door een erkende partij, want veel verzekeraars accepteren enkel taxaties die door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) zijn gevalideerd. Gelukkig zijn onze taxateurs NWWI-gecertificeerde Register Makelaars – Register Taxateurs (RM-RT). Hierdoor kunnen wij allerlei soorten taxaties uitvoeren die door alle financiële instellingen als geldig worden gezien:

  • Taxatie bij hypotheekaanvraag
  • Taxatie bij verbouwing
  • Taxatie bij scheiding
  • Taxatie in verhuurde staat

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig voor uw woning in Hengelo? Dan bent u bij Woning Taxatie Twente op de juiste plek. Onze gecertificeerde taxateurs helpen u snel aan een betrouwbare taxatie Hengelo. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij altijd een accuraat en zeer uitgebreid rapport, dat altijd gebruikt kan worden voor aanvraag van een hypotheek.

Tarieven taxatie Hengelo

Gevalideerd taxatierapport:  Zonder verbouwing
tot 100 m2 € 795
van 100 – 200 m2   845
Appartementsrecht + € 50
In verhuurde staat + € 100
Na verbouwing + € 100

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

Huis verkopen: waardebepaling en advies

Ook bij het verkopen van een huis is het belangrijk om de waarde van de woning te weten. Hiervoor is een officiële taxatie Hengelo echter vaak niet nodig, maar een waardebepaling volstaat. Een van onze makelaar-taxateurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies, waarmee u een goed beeld krijg van wat uw woning op kan brengen. Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie Hengelo, en kan dus ook niet gebruikt worden bij het doen van een hypotheekaanvraag.

woning taxatie

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.