Woning Taxatie Enschede
woning taxatie

Op zoek naar een betrouwbare, erkende taxateur voor een woning taxatie in Enschede? Dan bent u bij Woning Taxatie Twente aan het juiste adres. Onze NWWI-gecertificeerde taxateurs hebben veel kennis en ervaring, en voorzien u daarom altijd van een accurate en uitgebreide taxatie Enschede. Dankzij onze aansluiting bij het NWWI worden onze taxatierapporten door alle banken, verzekeraars en de Belastingdienst als geldig gezien. Bovendien betaalt u bij Woning Taxatie Twente altijd een scherp, concurrerend tarief!

Tarieven taxatie Enschede

Gevalideerd taxatierapport:  Zonder verbouwing
tot 100 m2 € 795
van 100 – 200 m2   845
Appartementsrecht + € 50
In verhuurde staat + € 100
Na verbouwing + € 100

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

Gevalideerde taxatie Enschede

Bij Woning Taxatie Twente ontvangt u binnen 3 dagen een gevalideerd taxatierapport, opgesteld door een NWWI-gecertificeerde makelaar-taxateur. Doordat het NWWI alle taxatierapporten valideert voldoen deze aan strenge kwaliteitseisen, en dus werkt deze aansluiting als een soort keurmerk voor taxaties. Met een taxatie Enschede door Woning Taxatie Twente zit u dus altijd goed! Onze taxateurs zetten hun kennis van de woningmarkt in Enschede en omgeving graag in om voor u aan de slag te gaan.

Waroom een taxatierapport?

De voornaamste reden om taxatie in Enschede te laten doen is het aanvragen van een hypotheek. In het taxatierapport worden veel factoren meegenomen zoals de staat, indeling en ligging van de woning, maar ook bijvoorbeeld de situatie op de lokale woningmarkt. Zo ontstaat een volledig en correct taxatierapport, dat altijd bruikbaar is bij aanvraag van een hypotheek. Maar daarnaast zijn er meer situaties waarin een taxatie Enschede wordt aangevraagd:

  • Taxatie bij hypotheekaanvraag
  • Taxatie bij verbouwing
  • Taxatie bij scheiding
  • Taxatie in verhuurde staat

 

Onze taxateurs helpen u snel en gemakkelijk aan een taxatierapport dat bij uw situatie past. Vul gerust ons contactformulier in voor meer informatie over een taxatie Enschede!

woning taxatie

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.