Woning Taxatie Twente
woning taxatie

Ben u op zoek naar een snelle en betrouwbare taxateur in Twente voor een taxatierapport van uw woning? Woning Taxatie Twente helpt u hierbij graag. Met onze taxatie in Twente geven we u een duidelijk beeld van de waarde van uw woning, op basis van verschillende factoren. Een taxatie Twente is een belangrijke stap wanneer u een hypotheek of Nationale Hypotheek Garantie wilt aanvragen. Onze taxaties worden door alle financiële instellingen geaccepteerd.

De taxateurs van Woning Taxatie Groningen

Bij Woning Taxatie Twente bent u verzekerd van een eerlijke en transparante taxatie. Doordat alle taxaties door het NWWI gevalideerd worden, komt elk taxatierapport goed en onderbouwd tot stand. Wij kunnen u andere helpen met:

 

  • Taxatie voor hypotheek
  • NWWI-taxatie
  • Taxatie bij scheiding
  • Taxatie bij verbouwing

Tarieven taxatie woning Groningen

Gevalideerd taxatierapport:  Zonder verbouwing
tot 100 m2 € 795
van 100 – 200 m2   845
Appartementsrecht + € 50
In verhuurde staat + € 100
Na verbouwing + € 100

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

 

Taxatie of waardebepaling?

Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen, is het uiteraard belangrijk om de waarde ervan te bepalen. Hiervoor heeft u echter geen taxatie Twente nodig, een waardebepaling is voldoende. Maar wat is het verschil tussen de twee? Een taxatierapport is een officieel bindend document, dat enkel door gecertificeerde taxateurs verstrekt kan worden. Een waardebepaling kan door een makelaar gedaan worden, en is een niet-bindend advies over de waarde van uw woning. Dit advies is prima geschikt om de vraagprijs van uw woning te bepalen, maar kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden bij een hypotheekaanvraag. Woning Taxatie Twente kan u voorzien van zowel een waardebepaling als een taxatie in Twente. Vul vrijblijvend ons contactformulier in voor meer informatie!

woning taxatie

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.