Huis laten taxeren voor overwaarde

Huis laten taxeren voor overwaarde

Bent u benieuwd of er bij uw woning sprake is van overwaarde? Hiervoor heeft u een taxatie nodig. Gelukkig kan Woning Taxatie Twente u daarbij helpen! Wij voorzien u op deskundige wijze van een accuraat taxatierapport. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en het VBO, en dragen dan ook de titel Register Makelaar en Register Taxateur. Hierdoor worden de taxaties van Woning Taxatie Twente geaccepteerd door alle financiële instellingen. Neem direct contact met ons op om uw huis te laten taxeren voor overwaarde!

spoedtaxatie

Wat is overwaarde?

Tegenwoordig hebben veel mensen overwaarde op hun woning. Overwaarde betekent dat de huidige waarde van uw woning hoger is dan de huidige waarde van uw hypotheek. Wanneer u de woning zou verkopen, houdt u er dus een bedrag aan over. Overwaarde kan ook negatief zijn, dit betekent dat er een restschuld zou ontstaan na verkoop. Maar door de stijgingen van huizenprijzen de afgelopen tijd, is de kans op een positieve overwaarde groter. Om erachter te komen hoe groot uw overwaarde is, kunt u uw huis laten taxeren door een erkende taxateur.

Wat kunt u doen met overwaarde?

Uw huis laten taxeren voor overwaarde kan verschillende voordelen hebben. Wanneer blijkt dat er sprake is van overwaarde, kan het zijn dat uw hypotheek in een lagere risicoklasse valt. Hierdoor is het wellicht mogelijk om in aanmerking te komen voor een lagere rente. Veel mensen kiezen er ook voor om overwaarde te gebruiken om de hypotheek te verhogen, waarmee investeringen of verbouwingen aan de huidige woning gedaan kunnen worden. Uiteraard kunt u overwaarde ook meenemen bij het kopen van een nieuwe woning, of er een vakantiewoning van kopen. Wat uw plannen ook zijn voor overwaarde, u heeft altijd een gevalideerde taxatie nodig.

spoedtaxatie

Taxatie door Woning Taxatie Twente

De taxateurs van Woning Taxatie Twente zijn NWWI-gecertificeerd, wat betekent dat alle door ons verrichte taxaties door banken en verzekeraars worden geaccepteerd. Deze certificering garandeert ook dat alle taxaties aan strenge eisen voldoen en zeer accuraat zijn. Met dit hoge kwaliteitsniveau kunt u er zeker van zijn dat uw taxatie voor het bepalen van overwaarde betrouwbaar en geldig is. Wilt u uw huis laten taxeren voor overwaarde? Of voor een andere reden? Woning Taxatie Twente verzorgt een taxatierapport dat bij uw situatie past.

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.