Taxatie Almelo

Taxatie Almelo

Heeft u plannen om te verhuizen of uw huis in Almelo verbouwen? Of overweegt u wellicht uw hypotheek over te sluiten? Dan heeft u een taxatie Almelo nodig. Bij Woning Taxatie Twente ontvangt u snel en gemakkelijk een betrouwbaar taxatierapport, opgesteld door een erkende Register Makelaar en Register Taxateur (RM-RT). Hierdoor bent u verzekerd van een gevalideerde taxatierapport in Almelo. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de Almelose woningmarkt, taxeren wij uw woning snel en accuraat. Neem direct contact op voor een Taxatie Almelo door Woning Taxatie Twente!

spoedtaxatie

Nationale Hypotheek Garantie

Een taxatie heeft u nodig wanneer u een hypotheek gaat afsluiten. In 2022 kunt u  maximaal 100 procent van de woningwaarde lenen. Alle bijkomende kosten zult u dus van eigen geld moeten betalen. Wanneer u een woning aankoopt to €355.000 (in 2022) kunt u hiervoor ook Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten. De NHG biedt een financieel vangnet wanneer u door specifieke omstandigheden, zoals een echtscheiding of overlijden, de hypotheek niet meer kunt betalen. Doordat de NHG zekerheid biedt aan geldverstrekkers krijgt u ook korting op rente, die kan oplopen tot wel 0.6% per jaar. Voor het aanvragen van NHG heeft u ook een officiële taxatierapport nodig.

NWWI Taxatie in Almelo

De taxateurs bij Woning Taxatie Twente zijn NWWI-gecertificeerde makelaar-taxateurs. Wanneer u een taxatierapport in Almelo bij ons laat uitvoeren, weet u daarom zeker dat deze door alle banken en verzekeraars geaccepteerd wordt. Een NWWI Taxatie in Almelo heeft veel voordelen. Het NWWI ziet er constant op toe dat elke taxatie goed en onderbouwd tot stand komt, waardoor kwaliteit écht gewaarborgd wordt. Bovendien moeten alle taxateurs aan strenge eisen voldoen. Wanneer u uw taxatie in Almelo laat uitvoeren door een NWWI-erkende taxateur, bent u dus zeker van een eerlijke en transparante taxatie in Almelo.

spoedtaxatie

Hoe werkt een taxatie?

Een taxatierapport in Almelo wordt opgesteld aan de hand van veel verschillende interne en externe factoren. De taxateur kijkt bijvoorbeeld naar de ligging, grootte en kenmerken van de woning, maar ook naar de ontwikkelingen op de woningmarkt. Bovendien wordt sinds kort ook de bouwkundige opnamestaat in de taxatie in Almelo bijgevoegd, waarmee u inzicht krijgt in de conditie van de woning en de mogelijkheden op gebied van duurzaamheid. Bij Woning Taxatie Twente wordt het taxatierapport in Almelo in heldere en duidelijke taal opgesteld, zodat u ook weet wat u leest.

Onze medewerkers helpen u snel en gemakkelijk aan een taxatierapport dat bij uw situatie past. Vul gerust ons contactformulier in en vraag direct een taxatie aan!

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.