Taxatie Borne

Taxatie Borne

Voor een taxatie in Borne bent u bij Woning Taxatie Twente aan het juiste adres. Met het taxeren van een woning wordt op deskundige wijze de waarde van uw woning bepaald, en samengevat in een officieel rapport. De meeste banken en verzekeraars accepteren enkel taxatierapporten die door het NWWI gevalideerd zijn. Gelukkig zijn de taxateurs van Woning Taxatie Twente aangesloten bij het NWWI, waardoor uw taxatie Borne altijd als geldig wordt gezien. Vraag direct uw taxatierapport in Borne aan, of neem contact op voor meer informatie!

spoedtaxatie

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Er kunnen verschillende redenen zijn om een taxatierapport aan te vragen. Vaak is de aanleiding het aanvragen van een hypotheek voor aankoop van een woning. Maar ook bij verbouwing, scheiden of overlijden kan een gevalideerde taxatierapport in Borne nodig zijn. Wat uw situatie ook is, Woning Taxatie Twente helpt u aan een passende, officiële taxatie. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning omdat u deze gaat verkopen? Dan kunt u bij ons ook een gratis, vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Een waardebepaling geeft een duidelijke en onderbouwde indicatie van de waarde van uw woning, maar dit is in tegenstelling tot een taxatie Borne geen gevalideerd, officieel document.

Hoe werkt een taxatie Borne?

Bij een taxatierapport in Borne brengt de makelaar alle eigenschappen van uw woning in kaart. Hierbij kunt u denken aan de bouwkundige staat, de oppervlakte, de ligging, het bouwjaar, materiaalgebruik en isolatie. Daarnaast wordt gekeken naar situatie op de lokale woningmarkt. Al deze gegevens worden gebruikt voor het accuraat bepalen van uw woningwaarde. Bij Woning Taxatie Twente ontvangt u binnen 3 dagen na de taxatieafspraak een helder rapport met daarin de uitgewerkte taxatie. Heeft u uw rapport extra snel nodig? Dan kunt u ook een spoed taxatierapport in Borne aanvragen, waarmee u binnen 48 uur uw taxatierapport ontvangt.

spoedtaxatie

Tarieven taxatie Borne

Bij Woning Taxatie Twente ontvangt u uw taxatie voor een zeer voordelig tarief. Onderstaande tabel geeft een indicatie van onze tarieven, inclusief BTW, NWWI- en kadastrale kosten.

Gevalideerd taxatierapport: Zonder verbouwing
tot 100 m2 € 795
van 100 – 200 m2 € 845
Appartementsrecht + € 50
In verhuurde staat + € 100
Na verbouwing + € 100

 

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.