Taxatie Enschede

Taxatie Enschede

Gaat u een nieuwe woning aankopen, uw huidige woning verbouwen, of verandert uw woonsituatie, bijvoorbeeld door een scheiding? Dan is de kans groot dat u een taxatierapport nodig heeft. Bij Woning Taxatie Twente ontvangt u snel en gemakkelijk een officiële taxatierapport in Enschede die door alle financiële instellingen als geldig wordt gezien. Onze medewerkers zijn Register Makelaar – Register Taxateurs (RM-RT) die aangesloten zijn bij het NWWI. Neem direct contact op om een afspraak te maken voor uw taxatie in  Enschede, of om meer informatie te ontvangen. Wij zijn u graag van dienst!

spoedtaxatie

Zo werkt een taxatie Enschede

Wanneer u een afspraak maakt voor een woning taxatierapport in Enschede, komt een van onze medewerkers langs voor een kennismaking en een inspectie van de woning. Hierbij wordt onder andere gekeken naar bouwkundige aspecten, de oppervlakte en ligging van de woning. Bij het bepalen van de taxatie worden bovendien externe factoren, zoals de ontwikkelingen op de woningmarkt, meegenomen. Al deze zaken worden samengevat in een helder rapport, waarin u duidelijk kunt lezen hoe het taxatierapport Enschede tot stand is gekomen. Onze erkende taxateurs hebben jarenlange ervaring met de woningmarkt, waardoor wij de kwaliteit van uw taxatie Enschede kunnen waarborgen.

NWWI taxatie

De meeste banken en verzekeraars accepteren enkel gevalideerde taxatierapporten. Woning Taxatie Twente verzorgt een deskundig taxatierapport dat is gevalideerd door de Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit is een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van aangesloten taxateurs controleert en waarborgt. Alle NWWI-gecertificeerde taxateurs moeten aan strenge eisen voldoen en jaarlijkse educatie volgen. Uw taxatie Enschede door Woning Taxatie Twente voldoet dan ook gegarandeerd aan alle richtlijnen en kwaliteitsnormen.

spoedtaxatie

Waardebepaling of taxatie Enschede?

Wanneer u een hypotheekaanvraag doet, zal de bank u altijd vragen om een gevalideerde taxatie Enschede. Dit rapport moet aan bepaalde richtlijnen voldoen en wordt gezien als een officieel document. Maar er zijn ook andere manieren om de waarde van uw woning te bepalen. Bent u bijvoorbeeld van plan uw woning te verkopen, en bent u daarom benieuwd naar de waarde? Dan kunt u ook een waardebepaling aanvragen. Dit is een niet-bindend document, maar geeft desondanks een helder en realistisch beeld van de waarde en mogelijke verkoopprijs. Ook voor een gratis vrijblijvende waardebepaling kunt u contact opnemen met Woning Taxatie Twente. Onze makelaar-taxateurs helpen u snel en deskundig aan een waardebepaling of een taxatierapport in Enschede!

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.