Taxatie Hengelo

Taxatie Hengelo

Bent u op zoek naar een gecertificeerde taxateur? Woning Taxatie Twente helpt u graag met een taxatierapport in Hengelo en omstreken. Het laten uitvoeren van een taxatie van een woning kan verschillende redenen hebben. Mensen die een woning gaan aankopen, laten de woning taxeren voor het aanvragen van een hypotheek. Daarnaast kan een taxatierapport in Hengelo bijvoorbeeld nodig zijn in geval van scheiden of een verbouwing. Wat de reden ook is, een NWWI-gecertificeerde taxatie in Hengelo ontvangt u snel en veilig bij Woning Taxatie Twente!

spoedtaxatie

Waardebepaling of taxatie Hengelo?

Wilt u de waarde van uw woning weten voor het bepalen van de verkoopprijs? Dan is het vaak niet nodig om een taxatierapport in Hengelo aan te vragen. Een waardebepaling is voldoende! Een waardebepaling kan door zowel taxateurs als makelaars uitgevoerd worden, en dit is geen officieel bindend document. Daarnaast komt van onze makelaar-taxateurs graag bij u langs voor een gratis, vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies, waarmee u een goed beeld krijg van wat uw woning op kan brengen. Gaat u ook een nieuwe woning aankopen, waarvoor u een hypotheekaanvraag doet, dan stellen wij ook graag een professionele taxatierapport in  voor u op.

NWWI-taxatie Hengelo

Wanneer u een taxatie in Hengelo laat uitvoeren, is het belangrijk om dit te laten doen door een taxateur die aangesloten is bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI is een erkende, onafhankelijke organisatie die rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs keurt. De organisatie ziet erop toe dat deze taxateurs hun rapporten volgens duidelijke richtlijnen opstellen. Uiteraard is Woning Taxatie Twente aangesloten bij het NWWI, waardoor uw taxatierapport uit Hengelo door alle banken en verzekeraars geaccepteerd wordt.  

spoedtaxatie

Spoedtaxatie 

Heeft u uw taxatie extra snel nodig? Ook dan kunt u bij Woning Taxatie Twente terecht. Wanneer u een spoedtaxatie in Hengelo aanvraagt, ontvangt u deze binnen 48 uur in plaats van de gebruikelijke 3 dagen. Mocht het nodig zijn, dan kan de taxatie ook op een zaterdag ingepland worden tegen een toeslag van € 50,- inclusief BTW. Juist wanneer er haast achter zit, is het belangrijk om te kiezen voor een NWWI-gecertificeerde taxateur. Neem daarom direct contact op met Woning Taxatie voor een professionele spoed taxatierapport Hengelo!

Onze taxateurs helpen u snel en gemakkelijk aan een taxatierapport dat bij uw situatie past. Vul gerust ons contactformulier in en vraag direct een taxatie aan!

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.