Woning taxatie kosten

Woning taxatie kosten

Voor iedereen die op zoek is naar een taxatie van hun woning in Twente biedt Woning Taxatie Twente een efficiënte en voordelige service. De taxatie van uw woning in Twente wordt uitgevoerd door ervaren taxateurs volgens de meest recente normen van het NWWI. Bent u benieuwd naar de kosten voor een woning taxatie? We vertellen u er graag meer over. Bij Woning Taxatie Twente werken we met een all-inclusive tarief, inclusief BTW, NWWI en kadastrale kosten. Er zijn geen verborgen kosten of onaangename verrassingen achteraf!

spoedtaxatie

De kosten van een taxatie

Gevalideerd taxatierapport: 

Zonder verbouwing

tot 100 m2

€ 795

van 100 – 200 m2  

€ 845

Appartementsrecht

+ € 50

In verhuurde staat

+ € 100

Na verbouwing

+ € 100

Erkende taxateur, voordelige kosten

Bij Woning Taxatie Twente bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie voor uw woning in Groningen tegen een betaalbare prijs. Wanneer u Woning Taxatie Twente kiest als uw vertrouwde taxatie partner, ontvangt u in een mum van tijd een professioneel geplande, betrouwbare en scherp geprijsde taxatie van uw woning in Twente. Wij beschikken over een professioneel en deskundig team van woningtaxateurs met ruime ervaring op de Twentse woningmarkt. Bovendien werken wij altijd volgens een zeer scherp tarief.

spoedtaxatie

Waardebepaling of taxatie?

Wanneer u op zoek bent naar de kosten voor een taxatie, komt u vaak ook het woord ‘waardebepaling’ tegen. Een waardebepaling en een taxatie zijn twee manieren die worden gebruikt om de waarde van een woning te bepalen, maar ze zijn niet hetzelfde. Een waardebepaling is doorgaans een meer algemene schatting van de waarde, die door makelaars uitgevoerd kan worden. Bovendien is een taxatie een meer gedetailleerde beoordeling die wordt uitgevoerd door een professionele taxateur, en ook gezien wordt als een officieel document. Wanneer u bijvoorbeeld benieuwd bent naar uw woningwaarde omdat u de verkoopprijs moet bepalen, is een waardebepaling voldoende. Woning Taxatie Twente kan u ook voorzien van een kosteloze, vrijblijvende waardebepaling. Neem hiervoor gerust contact op!

Almelo

Twentepoort Oost 34, 7609RG Almelo

Hengelo

Vechtlaan 106, 7555 JZ Hengelo

Enschede

Twekkeler Es 42, 7547SM Enschede

0546 305 301

info@woningtaxatietwente.nl

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.